Πληροφορίες, Ψυχαγωγία

NIGHTLIFE

  • Text Hover

Στο Zeus Faber για το πρώτο ποτό.

Όταν άνοιξε πριν λίγα χρόνια, ήταν η εναλλακτική στις κλασικές αξίες του νησιού. Τώρα αποτελεί το καθιερωμένο στέκι για τα πρώτα ποτά καθενός που αποφασίζει να πάει στο Βουρκάρι για ποτό. Όχι ότι έχει να πάει και αλλού.

Ωραία cocktail, ωραίες μουσικές σε ένα bar που ελπίζεις να είχες καθημερινά κοντά σου και στην πόλη. Στην βεράντα του για πιο χαλαρά, στις μέσα μπάρες του αν έχεις όρεξη να χορέψεις και λίγο.

Ο Πότης έχει φτιάξει ένα πολύ ωραίο μαγαζί που είναι πολύ πιθανό να σε ψήνει κάθε βράδυ να το περνάς από τις 10 μέχρι τις 03:00 με τα ποτά του.

  • Text Hover

Στο Βινύλιο για την αίσθηση του νησιού.

Ξεκινάς καθισμένος στο πεζούλι για να χαζεύεις την περατζάδα του νησιού μετά τη δύση του ηλίου. Και συνεχίζεις σιγά σιγά προς τα μέσα, στην πολύ ωραία και μεγάλη μπάρα του, στην οποία όσοι αγαπούν την Τζια, έχουν περάσει τα καλύτερα καλοκαιρινά βράδια της ζωής τους.

Με τις μουσικές και το μεράκι του Δώρου στο μαγαζί εδώ και τόσα χρόνια, το Βινύλιο είναι το μοναδικό must του νησιού.

  • Text Hover

Στο Λέων για ένα πιο ήρεμο ποτό.

 

Με το όνομα αφιερωμένο στον σκαλισμένο στον βράχο λέοντα που χρονολογείται στον 6 αιώνα π.χ., το bar Λέων είναι από τα ιστορικότερα του νησιού.

 

Αν και έμεινε κλειστό για μερικά χρόνια, με την επανέναρξή του κέρδισε σίγουρα τον κόσμο της χώρας του νησιού αλλά και εκείνους που ζητούν κάτι πιο ήσυχο και ατμοσφαιρικό για το ποτό τους από τη βαβούρα του Βουρκαρίου.

  • Text Hover

Kokka cafe.

 

Εκτός από το φημισμένο το πρωινό του θα απολαύσετε γλυκό, καφέ και εξωτικά κοκτέιλ στο γραφικό κολπίσκο.

 

Βρίσκεται στο Βουρκάρι, στην χερσόνησο της “Κόκας”, όπου στέκονται έρημα πλέον η καρβουναποθήκη και τα σπίτια των εργαζομένων που χτίστηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα.